Cégvezetés 2.0 vezetői program

72 órás vezetőképzésünk vezetőket készít fel arra, hogy sikeres, együttműködő csapatokat alakítsanak ki és vezessenek. A széles elméleti és színes gyakorlati alapokra, esetmegbeszélésekre és a minőségi csoport közös munkájára épülő képzést azoknak ajánljuk, akik hatékony eszközöket keresnek üzleti vagy vezetői dilemmáik megoldására, a csapatmunka segítésére, a konfliktusok feloldására, a fluktuáció csökkentésére, a kreativitás ösztönzésére, munkatársaikhoz való kapcsolódásra, és minőségi tanulóközösségben élményalapú tanulásra vágynak vezetői önismeretüket fejlesztve.

 • Öt, az üzleti szférából érkezett oktató szaktudása biztosítja, hogy a hallgató a legváltozatosabb helyzetekre felkészüljön, hiszen minden oktatónk rendelkezik nagyvállalati és saját vállalkozási háttérrel is, többszáz óra coaching, vezetői, tanácsadási és oktatási tapasztalattal. Vendégelőadókkal is beszélgetünk fireside chatben.
 • Már az első képzési alkalom is rengeteg gyakorlási lehetőséggel indul, és ez végigvonul a teljes képzési folyamaton. A résztvevők által hozott esetek feldolgozásán keresztül a tanulócsoport jelentette biztonságos és inspiratív közegben kipróbálható a valós vezető kihívások kezelése. A mindennapi üzleti, a vállalkozás életében megjelenő aktuális problémákra azonnal bevethető megoldásokat találunk ki egy intenzív, támogató párbeszédben, ezért az aktív részvétel, az információk és dilemmák őszinte megosztása mindenki részéről szükséges.
 • Részletesen foglalkozunk a teamkohézió kialakulásának és megerősítésének folyamatával, csoportdinamikai és csoportdiagnosztikai elemzésekkel, a teljesítményorientált csapatmunkával.
 • Olyan modelleket és eszközöket mutatunk be, amelyekkel magabiztosan kezelhetők a diverz, homogén, vagy esetleg virtuális teamek egyaránt. Tipológiai eszköztárat fejlesztünk, hogy a vezető könnyen és gyorsan kapcsolódni tudjon a különböző személyiségű és attitűdű belső és külső ügyfelekhez, megértse és kezelje az generációk közötti különbségeket és motiválási lehetőségeket.
 • Fontosnak tartjuk a pozitív pszichológiai szemléletet, a képzés során a vezetői szerep és önismeret emelő effektusokkal gazdagodik. Ez az útja annak, amely során a résztvevők fejlesztik a versenyképességhez leginkább szükséges vezetői kompetenciát: az emberekkel való bánásmód képességét.
 • A csoportkultúrát és struktúrát vizuális technikákkal is megjelenítjük, fejlesztjük, felhasználva a kreatív coaching és az akciótanulás eszközeit.
 • A csapatmunka minden szituációjára mutatunk azonnal bevethető módszereket, projekt-, stratégiai workshop és értekezlet vezetési, valamint energizáló technikákat.
 • Különbséget teszünk a coaching, facilitálás, moderálás, mentorálás között a vezetői munkában. Megtanuljuk, hogyan tudják ezek a technikák hasznosan segíteni egymást, fejleszteni a munkavállalókat és a cégkultúrát egyaránt, és mikor melyikre van szükség, például teljesítmény- és tehetségmenedzsment területen.

A képzésen egyaránt várunk gyakorló vezetőket, teamleadereket, startuppereket, cégtulajdonosokat vállalatmérettől függetlenül (mikro, kis- és középvállalkozások), illetve olyan szakembereket, akik csoportokat vagy projekteket vezetnek, és akik:

 • olyan hiteles és felkészült vezetőkké akarnak válni, akiket mások szívesen követnek,
 • szívesen osztanak meg üzleti kihívásokat tapasztalatokat más, független vezetőkkel (peer group),
 • szívesen fogadnak őszinte visszajelzést saját dilemmáikra és működésükre más vezetőktől,
 • szeretnék hatékonyabban strukturálni és tudatosabban alkalmazni a team coaching eszközeit a vezetéshez,
 • kevesebb konfliktussal, motiváltabb csapatokat akarnak vezetni.

A Coachingcentrum felnőttképző intézmény, a képzésről tanúsítványt állítunk ki.
Oktatók: Major Lívia, Svéda Dóra, Forrás Lajos, Dr. Tóth Krisztina
Hiányzás, pótlási lehetőség: Amennyiben a résztvevő valamely képzési alkalomról hiányzik, egyéni konzultáció keretében rövidített pótlás kérhető, vagy további csoportban pótolható.

Érdeklődés esetén írjon nekünk:

office@coachingcentrum.hu

REgisztráció

Ennek helyére másold be a minicrm kódját.