szolgáltatásaink

képzéseink

Krízisinformált továbbképzés segítő szakembereknek

IDŐPONT: 2023.01.17 és 01.31.
Krízisinformált továbbképzésünk során megtanulod magabiztosan kezelni a krízishelyzeteket.
ONLINE DEMOEST DEBRECENI COACHKÉPZÉSHEZ - Coachingcentrum

Tréner és teamcoach képzés

IDŐPONT: 2023. OKTÓBER 12.
Motiválásra, együttműködés megteremtésére és a szervezetek, csapatok vezetésére, tudástranszferre sajátítanak el a résztvevők azonnal bevethető módszereket, agilis, projekt, workshop és értekezlet-vezetési, valamint energizáló és facilitálási technikákat. Vezetőket, projektmenedzsereket, trénereket és coachokat is várunk az október 12-én induló csoportba!
Life és business coach képzés Debrecen - Coachingcnetrum

Life- és businesscoach-képzés Debrecen

IDŐPONT: 2023. OKTÓBER 20-TÓL
A coachkészségek növelik a versenyképességet, új hivatást biztosítanak és mnőségi emberi kapcsolatokat eredményeznek.
Karriercoach képzés Coachingcentrum

Karriercoach-képzés

IDŐPONT: 2023.11.07-11.28
Gyakorlati képzés coachoknak, segítő szakembereknek, HR-szolgáltatásokat nyújtó tanácsadóknak, pedagógusoknak, akik ügyfeleiket támogatják az életpályatervezésben. Karrierváltásban gondolkodóknak, akik új alternatívákat keresnek.

Életmódváltás képzés

IDŐPONT: 2024. január 30. - február 27.
Hogyan változtassunk szokásainkon úgy, hogy tartós változást érjünk el? A képzés egy háromlépcsős folyamaton keresztül az önszabotázs diagnózisától a célkitűzésen és a változástervezésen keresztül visz el a fenntartható, működő stratégiák megalkotásáig. Saját élményű, intenzív munka önmagunkért.
Coachképzés Budapest - Coachingcentrum

Life- és businesscoach-képzés Budapest

IDŐPONT: 2024. FEBRUÁR 9. – 2024. július 6.
Szeretnél coach készségeket tanulni a vezetői munkádhoz vagy a karrierváltáshoz? A széles elméleti és színes gyakorlati alapokra épülő, több coaching módszertant integráló és 7 oktató közreműködésével zajló képzést Neked ajánljuk. Csatlakozz a csoporthoz 2024. február 9-től!

még több tudás

további képzéseink

cégvezető-képzés - Coachingcentrum

Cégvezetés 2.0 vezetői program

Csatlakozzon ahhoz a vezetői csoporthoz, amely közösen szeretne eszköztárat építeni vezetői kihívásaira és módszereket tanulni csapatok vezetéséhez!
Influexpert képzés Coachingcentrum

Influexpert képzés

Frissítsd személyes márkádat, hogy szakmai tudásod, belső tartalmad meg tud mutatni és a saját szakmai közösségedben befolyásoló tényezővé válhass! Legyél az a szakértő, aki képes hatást elérni akár nagyobb tömegek számára is! 2023-ben induló új képzési csoportunkról érdeklődj a sveda.dora@coachingcentrum.hu email címen.