TRÉNER & TEAMCOACH KÉPZÉS

Megújult Tréner & Team coach képzésünk 2024. május 2-án indul!

A teamcoaching a résztvevők nagyon intenzív bevonása a közös problémamegoldásba. Egyre több cég, vállalkozás, szervezet ismeri fel és el a teamcoachingnak a csoport agilitásából és újfajta együttműködéséből eredő kivételes hasznát. Tréner & Teamcoach képzésünkön megtanulod, hogyan kísérd ezt a különleges együttműködést, hogyan gazdagítsd a tréning helyzeteket, hogyan váljék a változás eszközévé a teamcoaching akár saját csapatodat vezeted, akár tréneri, facilitátori megbízásokat látsz el. Eszközgazdag, rendkívül gyakorlatias, és a legújabb vezetéselméleti alapokra építő Tréner & Team coach képzésünket akkor is ajánljuk, ha a saját vállalkozásod vezeted, vagy feladataid bővülnek mások ösztönzésével, irányításával. A tréneri modulokban a legújabb tréningmódszereket tanulhatod meg, mixelve a legjobban bevált eszközökkel.

Mitől egyedi a Coachingcentrum képzése?

 • Csak nálunk! A képzés online kompetencia felméréssel indul, visszajelző beszélgetéssel segít az egyéni fejlődési fókuszpontokat megfogalmazni.
 • Sokszínű: 5 oktató és meghívott vendégek szaktudása biztosítja, hogy mindegyik tréning & team coaching-módszertant/irányzatot a leghozzáértőbb szakembertől sajátítsd el, akik közül mindenki rendelkezik vezetői tapasztalattal, multinacionális és saját vállalkozás háttérrel, és gyakorlatban is dolgozik terepen.
 • Gyakorlatias: A résztvevők teamcoaching-bootcamp keretében vállalati környezetben dolgozhatnak teamekkel mini munkacsoportokban.
 • Pszichoedukáció: Részletesen foglalkozunk a teamkohézió kialakulásának és megerősítésének folyamatával, csoportdinamikai és csoportdiagnosztikai elemzésekkel, a teljesítményorientált csapatmunkával.
 • Magabiztosságot ad: Olyan modelleket mutatunk be, amelyekkel magabiztosan kezelheted a diverz, homogén, vagy esetleg virtuális teameket egyaránt. Használjuk a design thinking eszköztárát.
 • Paradigmaváltó: Változások kezdeményezéséhez és hosszútávú fenntartásához megtanulod a pozitív pszichológiai szemléletet.
 • Több érzékszervre ható: A csoportkultúrát és -struktúrát vizuális technikákkal is megjelenítjük, fejlesztjük, felhasználva az art coaching és az akciótanulás eszközeit, dramatikus elemekkel kombinálva.
 • Szituatív tudást adó: A tréneri szemléletű gyakorlatokon túl, a csapatmunka minden szituációjára mutatunk azonnal bevethető módszereket, projekt, workshop és értekezlet-vezetési, valamint energizáló és facilitálási technikákat.
 • Definiál: Különbséget teszel a teamcoaching, facilitálás, moderálás, trénerség, mentorálás között. Felismered, hogyan tudják ezek a technikák hasznosan segíteni egymást.
 • Eszköztár bővítő: Már az első képzési alkalom is rengeteg praktikus gyakorlatot tartalmaz, és ez végigvonul a teljes képzési folyamaton.

 

Képzési tematika modulok:

1. Sikeres csapatok működésének alapjai

2. A tréner és a teamcoach kommunikációja / Hatékony kommunikáció

3. Csoportok vezetése

4. Szervezeti diagnosztika és intervenciók tervezése

5. Modellek és kreatív módszerek, live teamcoaching

6. Akciótanulás, facilitálás, NLP technikák. A megbízás.

7. Mentorcoaching alkalom. Ellenálláskezelés

8. Módszertani market és csoportos vizsga

A képzésen egyaránt várunk képzett life és business coachokat, és gyakorló vezetőket KKV és multinacionális közegből egyaránt, teamleadereket, startuppereket, HR szakembereket és szervezetfejlesztéssel foglalkozókat, illetve olyan szakembereket, akik csoportokat vagy projekteket vezetnek.

A képzési alkalmak az ICF (International Coaching Federation) coach kompetenciáira épülnek, és engedélyezett felnőttképzésként valósulnak meg.

A képzés során megtanulunk diagnosztikai eszközöket is használni. Belépőként a hallgató a képzés megkezdése előtt, a képzési szerződés aláírását követően a képzés megkezdése előtt elvégez egy online kompetencia-felmérést, melyet az oktató az írásbeli értékelés mellett a hallgatóval szóbeli beszélgetés keretében is elemez és kiértékel. A visszajelző beszélgetés nagyon hasznos a hallgató erősségeinek és fejlesztési fókuszának meghatározásához, és teamcoach-kompetenciáinak felméréséhez.

Oktatók: 

Forrás Lajos, Svéda Dóra, Dr. Tóth Krisztina, Müller Csaba, Tóth Attila

ÁR ÉS JELENTKEZÉS:

 • Early bird jelentkezés kedvezménnyel: április 2-áig: 520.000 Ft + ÁFA, 
 • ezután 560.000 Ft + ÁFA. 

Tartalma 104 óra képzés, amely 4 óra csoportos vizsgacoachingot tartalmaz + képzési tananyagot + Profiles kompetenciatesztet egyéni visszajelzéssel (képzési időn kívül egyénileg egyeztetett időpontban). 

A teamcoaching-bootcamp gyakorlat a képzési időn kívül, előre egyeztetett időpontban történik. 

Magánszemélyek esetében az áfamentességet tudjuk biztosítani.

Információ

Vállalati kedvezményekért (egy szervezettől több fő jelentkezése esetén) és részletfizetési lehetőségekért hívja a +36309512909-es számon szakmai vezetőnket, Dr. Tóth Krisztinát, vagy írjon a toth.krisztina@coachingcentrum.hu címre!

A képzés ütemezése, tervezett képzési alkalmak:

2024. máj. 2-3-4. (3 nap), máj. 16-17., jún. 6-7., jún. 27-28.; júl. 11-12.; szept. 5-6.; szept. 26-27.; okt. 18-19.

Csoportos vizsga: 2024. október 19.

Az egyes képzési alkalmak ütemezése: csütörtök délután munkaidő után 16.30-19.45. (4 tanóra időtartam) + péntek 9.00–16.30 (8 tanóra), két alkalommal szombaton is (az első modulnál és a vizsganapon).

A jelentkezésnél megadott adatokat kapcsolattartásra és szerződéselőkészítésre használjuk, hogy részt tudj venni a képzésen.

Dr. Tóth Krisztina Coachingcentrum

Kérdésed van?

Ha kérdésed van, keresd képzési vezetőnket,
Dr. Tóth Krisztinát: 06-30-951-2909, toth.krisztina@coachingcentrum.hu
VAGY írj az office@coachingcentrum.hu e-mail címre

REgisztráció