szolgáltatásaink

tréningek

 Arra szövetkeztünk, hogy saját tudásunkat is folyamatosan feljesztve innovatív, bevonásra épülő módszertanokkal tudjuk segíteni ügyfeleinket coachszemléletű vezetés és készségfejlesztés terén, nyílt és kihelyezett vállalati képzéseket is tartunk.

Készségfejlesztő és vezetői tréningmegoldásainkban is hasznosnak tartjuk a coachingszemlélet megjelenését az új készségek beépülése érdekében: a változás melletti elköteleződést, a saját erőforrások mozgósítását és a cselekvési terv kidolgozását, vezetők esetében a vezetői önismeret és képességek hatékony sajátélményű transzformációját. Tréningjeink gyakorlatorientáltak, a résztvevők egyéni tudásának összegzésével érjük el az új megoldások kialakítását.

Asszertív és együttműködő kommunikációs tréning

Emberi kapcsolataink minőségének javítására asszertív és együttműködő kommunikációs módszereket próbálunk ki, már a kommunikációs stílusok beazonosítása és tudatosítása is sokat segít, hogy megelőzzük a félreértéseket, lebontsuk a sérelmeket.
DErrik és Harry projektmanagement tréning Coahcingcentrum

Derrick és Harry projektmenedzsment tréning

Játékosított gyakorlatorientált, projektmenedzsment alapelvekre épülő, „élesben” kipróbálható feladatsorokkal gazdagítja a tanulást (egy gyilkosság kinyomozása) a csoporttagok intenzív bevonására építve a social gaming jegyében.

Dinamikus projektmenedzsment tréning

Dinamikus projektmenedzsment szemlélet és módszertanok elsajátítására tartunk műhelymunkát egynapos nyílt workshopok formájában.

Energia- és stresszmenedzsment tréning

Hiszünk abban, hogy a stressz aktívan kezelhető, és néhány gyakorlati szempont figyelembe vételével még nehéz külső körülmények esetén is tudunk gazdálkodni energiáinkkal.
Időgazdálkodás tréning

Időgazdálkodás tréning

A legdrágább kincsünk az idő. Életminőségünket meghatározza, hogy mire mennyi időt fordítunk, milyen ritmusban élünk. A rossz időkezelési rutinoknak nem csak timemanagement ismerethiány áll a hátterében, hanem pszichológiai berögződések, játszmák. A tréning során mélyre ásunk a saját időnkhöz való viszonyban.

Kooperáció és konfliktuskezelés tréning

Tréningünkön az alábbi területekkel foglalkozunk: fejlesztjük a társas készségeket, megnézzük hogyan zajlanak a játszmák és konfliktusok a csoportban és mutatunk kreatív eszközöket a társas kompetenciák fejlesztésére.
Mindfulness tréning - Coachingcentrum

Mindfulness tréning

A mindfulness, vagyis tudatos jelenlét olyan képesség kialakítását teszi lehetővé, amellyel minden helyzetben megőrizzük azt a képességünket, hogy zsigeri reakciók helyett tudatos válaszokat adjunk.
Önismeret és kommunikáció tréning - Coachingcentrum

Önismeret és kommunikáció tréning

Az önismeret hiánya kiégéshez vezet. Akkreditált tréningünkön zárt csoportban az önreflexióra, az érzelmi intelligenciára és az önismeret fejlesztésére fókuszálunk.
Társas kompetenciák fejlesztése tréning - Coachingcentrum

Társas kompetenciák fejlesztése tréning

Akkreditált képzésünkben fejlesztjük a társas tudatosságot, a kooperációs készséget, a csoportérzékelést, a sokszínűség értékelésének képességét és konfliktuskezelési módszertanokat tanulunk.
Vezetői kompetenciák fejlesztése tréning - Coachingcentrum

Vezetői kompetenciák fejlesztése

Akkreditált vezetőképző programunkban a kompetenciafejlesztést a megbízói igényekhez igazítjuk. A leggyakoribb témák a vezetőfejlesztésben: befolyásolás és motiváció szintjei, döntéshozatal, teljesítménycoaching, delegálás, munka és magánélet szerepkonfliktusai, kapcsolódás a generációk között.