Müller Csaba

önbizalomfejlesztés, döntéstámogatás, WLB

 15+ év vezetői, 4+ év coaching, 3+ év teamcoaching tapasztalat

Szektorok: önkormányzati, nonprofit

Módszertani háttér: személyközpontú reflektív coaching, rendszerszemlélet, agilis alapelvek, kapcsolat-alapú stratégiák

Szakmai érdeklődés: változás-menedzsment, gazdag és hatékony vezetői stílustár kialakítása, egyéni döntéshozatal támogatása, válasz egy új pozíció kihívásaira, visszajelzés-fejlesztés, eszköztár-építés

Szakmai tapasztalat

Freelancer coach, teamcoach

2017-

Vezetői fejlődésének részeként 2017-től kezdett coachinggal foglalkozni. Ekkortól építi ki life és business coach ügyfélkörét, jellemzően karrier utakat, valamint vezető-ket támogatva, utóbbiakat eszközkészletük és vezetői hatásuk hatékonyabbá tételé-ben. Miközben a teamcoaching eszköztárral saját csoportokkal való munkáját is eredményesebbé teszi, elkezd csapatok fejlesztésével is foglaékozni. Emellett a 18 év alatti korosztály körében rendszeresen végez teamcoaching foglakozásokat a kommunikáció, a vitakultúra, valamint pályaválasztás témakörében. Hisz a változásban, és abban, hogy az emberek rejtett erőforrásai felszínre hozhatóak.

Máltai Szeretetszolgálat
Gondviselés Háza
2018-2020

Vezetői karrierútja végén egy 70 ellátottat befogadó idősotthon irányítását vállat el. Ideiglenes (és sikeres) megbízatásában feladata volt a munkavállalói körben kialakult konfliktushelyzet (krízis) kezelése, a drasztikus munkaerő-elvándorlás megállítása, a szervezeti kultúra újrateremtése, az intézményen belüli együttműködés kialakítása, valamint az intézmény hitelének visszaállítása.

Hegyvidéki Önkormányzat
2007-2018

2007-ben vezetői sikereire tekintettel felkérték az intézményt fenntartó önkormányzat szociális, gyermekvédelmi és egészségügyi feladatokat ellátó irodájának vezetésé-re, ahol ekkor már 220 (az ágazatban dolgozó) munkatárs és közel 50 szerződéses partner munkáját fogta össze. Tapasztalatait bővítette ügyfélszolgálati területen, a hatékony szerződések kialakításában, valamint több száz fős rendezvények lebonyolításában. Fontos szerepet játszott a visszamérhető teljesítményértékelési rendszer, és a rugalmas munkaidő hivatali szintű kialakításában.

Normafa Gondozási Központ
2004-2007

Csaba pályája mozgáskorlátozott emberek személyközpontú támogatásával indult 1998-ban, innen került 2004-ben az idősellátásba, ahol intézményvezetőként három szolgáltatás megszervezéséért, egy új szolgáltatás bevezetéséért, és 450 saját otthonában élő idős ember szociális ellátásáért felelt. A munkaerő megtartása mellett fókuszba állította az egyéni motiváció előmozdítását, és az ügyfélút modernizálását.

Végzettség

2018-2021      Teamcoach, Executive Coach, Agilis Coach // Coachingcentrum

2017     Life és Business Coach // Coachingcentrum

2006-2009     Okleveles szociálpolitikus // Eötvös Loránd Tudományegyetem

1999-2003     Okleveles szociális munkás // Wesley János Lelkészképző Főiskola

iratkozz fel hírlevelünkre!

Hasznos információk Neked a Coachingcentrum képzéseiről, aktuális eseményeiről.