Rozgonyi Róbert

egyéni és csoportos szupervízió

20+ év tréning, 15+ év coaching tapasztalat egyénekkel, csoportokkal

Szektorok: 

Módszertani háttér: 

Szakmai érdeklődés: 

 

Szakmai tapasztalat

Coachingcentrum

2018

2018-ban csatlakozott a Coachingcentrum csapatához, ahol a képzésben lévő coach-ok szakmai szocializációját, szakmai-személyes fejlődését támogatja szupervizorként.
Jelenleg a mentalizáló szervezeti működés foglalkoztatja: ebben a munkatársak minél pontosabban értik meg a saját és a másik viselkedése mögötti szándékot, és ez minőségi változást hoz az együttműködésükben, a kommunikációjukban, a szervezet hatékonyságában.

2017

2017-ben kezdte el belső coach-ként a szakmai munkát egy közel 300 fős szervezetben. A szervezet intézményeiben vezetőket, vezető helyetteseket, csoportvezetőket, szakembereket, technikai munkatársakat támogat a fejlődésükben.

2017-ben munkatársaival megalapították a Magyar Mentalizációs Egyesületet, melynek jelenleg is a titkára. Az elmúlt években egyesületi kollégáival mentalizáció szemléletű tréningeket tartott segítő szakemberek részére, konferenciákon adott elő és vezetett workshopokat, cikkeket írt, valamint tankönyvben önálló fejezetet. 

Integrált Drogterápiás Intézet, Pécs

2015

2015 óta az INDIT (Integrált Drogterápiás Intézet, Pécs) MBT (Mentalization Based Treament) Ambulancia teamjének külsős tagja, ahol egyéni és csoportterápiákat tart.

2015

2015 óta az INDIT (Integrált Drogterápiás Intézet, Pécs) MBT (Mentalization Based Treament) Ambulancia teamjének külsős tagja, ahol egyéni és csoportterápiákat tart.

Magyar Szupervizorok és Szupervizor-Coachok Társasága

2010

2010-ben kezdte szupervizor-coach tevékenységét, ekkor csatlakozott a Magyar Szupervizorok és Szupervizor-Coachok Társaságához. A folyamatokban kettős szerepben támogatja coaching partnereit: szupervizorként az önreflexiót segítő kérdéseivel, coach-ként pedig a célok közös meghatározásában, s a megvalósítás útjának megtalálásában, majd a konkrét akciótervek kidolgozásával.

2008

2008 óta dolgozik szupervizorként, team, csoport és egyéni folyamatokat kísért, kísér jelenleg is, melyekben az önreflexiós készség fejlesztését, a tudatosítást, a szakmai személyiség érését tartja a legfontosabbnak.

Mérföldkő Egyesület Szenvedélybetegek Rehabilitációs Otthona

2002

2002-ben kezdte meg segítői pályáját a Mérföldkő Egyesület Szenvedélybetegek Rehabilitációs Otthonában. Terápiás csoportokat vezetett, a közösség mindennapjait szervezte, valamint egyéni terápiás célok kitűzésében és megvalósításában támogatta klienseit.

Végzettség

  • 2005  John Wesley Lelkészképző Főiskola –  általános szociális munkás
  • 2009  Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológiai Intézet   – okleveles Szupervizor 
  • 2010 Károli Gáspár Református Egyetem –  okleveles Szupervizor-coach 
  • 2013  Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar –  szociális munkás MA szak:  klinikai szociális munkás
  • 2015 pécsi Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület –  autogén tréning 
  • 2015  Londonban az Anna Freud Centre Fónagy Péter és Anthony Bateman által kidolgozott mentalizáció alapú terápiás eljárás (mentalization-based treatment: MBT) basic tréningjén vett részt.
  • 2017-ben ugyanitt abszolválta az MBT Certificate course – practitioner level tréningjét,
  • 2019-ben pedig az Anna Freud Centre budapesti, MBT for Families képzését is elvégezte.

iratkozz fel hírlevelünkre!

Hasznos információk Neked a Coachingcentrum képzéseiről, aktuális eseményeiről.