Sebők Bence

marketing, értékesítés, termékfejlesztés

7+ év online marketing, tartalomgyártás és design

Szektorok: informatika, toborzás, startupok

Módszertani háttér: design thinking, growth hacking, tehetséggondozás

Szakmai érdeklődés: tehetségmenedzsment, mentorálás, agilis marketingmenedzsment, közösségi média, online hirdetések, kampánytervezés, termékfejlesztés, értékesítés, SEO, weblapfejlesztés, UX/UI

Szakmai tapasztalat

Danubius Informatika
2019-

Marketingvezetőként a vállalat és a cég kötelékébe tartozó termékek és kezdeményezések termékfejlesztéséért és megjelenéséért felel, előnyben részesítve a költséghatékony, formabontó megoldásokat. Csapatvezetőként külön figyelmet fordít a tehetséggondozásra és a mentorálásra is, a folyamatos önfejlesztés és tanulás elkötelezett híve. Tanácsadóként, alvállalkozóként is dolgozik partnerek, ügyfelek kihívásain, oktatásokon, meetupokon is gyakori résztvevő.

Onlife
2020-2021

Marketing- és közösségi média menedzserként a pandémia alatt az Onlife által szervezett konferenciák rendszeres előadója. Részt vett a II. Onlife Üzleti Konferencia szervezésében, marketingjében, és előadóként is szerepet vállalt. Fő fókusza az eladásösztönzés és az online marketingkampányok kivitelezése mellett a kezdeményezés közösségi médiafelületeken történő adekvát prezentálása volt.

Coding Sans
2020-2021

Hibrid, termékmenedzseri és marketinges szerepben indította el a cég egyik saját termékét, a MeetupFeedet. A kezdeményezés célja az informatikai témájú, szakmai előadások aggregálása volt, ahol új csatornák feltárása és szakmai kapcsolatok kiaknázása mellett organikus látogatószerzésen, hírlevél-marketingen (eDM) és keresőmotor-optimalizáláson (SEO) dolgozott.

Person
2018-2019

Előbb PR-területen, később közösségi média menedzsmenttel foglalkozott, a saját kezdeményezések és online jelenlét mellett a reklámügynökség ügyfélkörének projektjein is. Érintett projektjei FMCG-cégek online jelenléte mellett az ingatlanpiacot, az informatikát és az employer brandinget is érintették.

Végzettség

2019-2022      Kommunikációs szakember (MA) // Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

2015-2019     Okleveles közgazdász (BSc) // Budapesti Corvinus Egyetem

iratkozz fel hírlevelünkre!

Hasznos információk Neked a Coachingcentrum képzéseiről, aktuális eseményeiről.